Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Ara direu que estic boig" by Andreu MartĂ­n ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Ara direu que estic boig

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ara direu que estic boig
  • Author : Andreu MartĂ­n
  • Release Date : January 18, 2021
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1410 KB

Description

"Ara m'adormo, ara em desperto, ara m'adormo." AixĂ­ Ă©s la vida de Francesc AscĂ s, un jove extravagant, intrusiu i diferent, que sent veus i diu coses estranyes, que dibuixa cĂČmics i estĂ  enganxat a les prediccions d'una maga televisiva, i tot aixĂČ reclĂČs en el pis on viu, amb l'Ășnica claror que li proporcionen les escletxes de les persianes abaixades. Fins que un dia apareix morta Blanca Benito, la seva veĂŻna i Ășnica amiga, i serĂ  aleshores quan la policia l'acusa d'homicidi, per ser el boig de l'escala, perquĂš ja se sap que un boig Ă©s capaç de tot.
Sota aquesta trama, Andreu MartĂ­n ens endinsa en tota una roda de la fortuna repleta d'imprevistos i successos de tota mena, on finalment tothom et pren per boig perquĂš "els bojos sempre diuen que no ho estan, de manera que quan un diu que no estĂ  boig, de seguida pensen que estĂ  com llum". I, precisament aquĂ­, el lector hi jugarĂ  un paper important: esbrinar qui realment ho estĂ  i qui no, qui diu les veritats i qui les mentides, i quines sĂłn les veus dels equĂ­vocs. Una novel·la plena d'intertextualitats, personatges rocambolescos i llocs emblemĂ tics, alguns ja de ben coneguts dins l'univers de l'escriptor.
DesprĂ©s de tĂ­tols com HistĂČria de mort, L'Harem del Tibidabo, Tothom et recordarĂ  i La favorita de l'Harem, Andreu MartĂ­n retorna a "crims.cat" per oferir-nos una histĂČria d'ambigĂŒitats, amb una temĂ tica que l'apassiona com sĂłn els trastorns i les psicopaties.


Ebook Free Online "Ara direu que estic boig" PDF ePub Kindle